Novi Sad
19.02.2013.
08:13
Nezavisno društvo novinara Vojvodine uputilo je pismo najvišim drzavnim i pokrajinskim funkcionerima, u kojima ih obaveštava o hajci koja se vodi protiv ovog udruženja, a naročito protiv predsednika Dinka Gruhonjića od strane pojedinih nacionalističkih medija i organizacija.
  • ns +

    19.02.2013 11:33
    E poeto....jadna ti pesmica...
    Ne pevamo MI "ra-ta ta-", to su vase pesme iz 90-tih,mi ih jako dobro poznajemo.Od tih vasih dobosharenja uglavnom smo dobili izbegle,raseljene, nas osiromasene,sve zajedno nesrecne,uboge,pa vas lepo molimo da te pesme nekom drugom pevate,nama u Vojvodini nista dobro nisu donele.Eto, tako se osecam.I to ne mozete da promenite lupetanjem po forumima.
  • x

    19.02.2013 11:28
    @Љиљана
    A da li vas vređa i ugrožava to što ne znate pravopis jezika koji smatrate obeležjem tog "nacionalnog osećanja"? Ne kaže se "ја би", nego "ја бих". Kako vi znate u koji gradski autobus ulazite? Po broju linije?
  • Љиљана

    19.02.2013 11:11
    И ја би се често обратила неком државном органу, кад би знала ком, и да има ефекта, да се жалим на
    НДНВ и господина Динка Глухоњића, у смослу да вређају моја национална осећања и државу Србију.
  • Raus

    19.02.2013 10:57
    Eh poeto pojma ti nemas o cemu govoris.
    Ti si pravi primerak zatucanog seljacine koji misli da se bori za svoj narod. Teorije zavere (i to na svetskom nivou!), paranoja, neobrazovanost, sovinizam, rasizam, mrznja...sve odlike rasnog fasiste koji ce vec sutra razbiti glavu nekom Srbinu jer se oblaci drugacije.Bedan si decko bas kao i tvoj mali fudbalski klub.
  • Zora

    19.02.2013 10:29
    Interesuje me da li je dotičnu personu sramota sopstvenog imena pa se predstavlja nadimkom ili je nešto drugo u pitanju. Evo ja predlažem, ako ga je sramota, nek se preimenuje u Zoran tim neće promeniti značenje svog imena a možda će mu biti lakše da se predstavlja. Ovo Dinko i oslovljavanje po nadimku mi deluje malo neozbiljno.
  • ZoranNS

    19.02.2013 08:48
    U pravu su oni koji tvrde
    U pravu su oni koji tvrde da su ove godine kopija devedesete. Podrška NDNV i njihovoj borbi za bolji položaj Vojvodine kao i njihovu borbu protiva bolesnih umova, zaraženih fašizmom (kvazi patriotizmom), da nije tako oni bi gradili Srbiju a ne rušili. Problem je što se velike? provojovđanske partije ne solidarišu sa NDNV.
  • poeta iz opljackanog naroda

    19.02.2013 08:42
    suza suzu stize sorosevih para nema vise,
    jaooOOoojjj majko sta cu ja
    raa ta taaa, raa ta taaA,...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna